Ontdek loodgieter en schoorsteenveger Baggerman Den Haag!

Baggerman Den Haag is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger, dakdekker en loodgieter in Den Haag en omstreken en is als kwalitatief onderhoudsbedrijf aangesloten bij de vakvereniging voor deze branche, de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond (ASPB). Zoekt u een deskundige loodgieter, schoorsteenveger of dakdekker? Bel dan Baggerman Den Haag via  0703060502 voor een afspraak.

Bel ons

Combiketels

Baggerman Den Haag houdt zich niet alleen bezig met alle werkzaamheden voor het onderhoud van uw schoorsteen en dak, maar we leveren en installeren ook de nieuwste HR-, VR- en HR++ combiketels. Zo wordt u voorzien van een kwalitatieve ketel, aangesloten door deskundige monteurs en zit u er warmpjes bij.

Totaaloplossingen

Baggerman Den Haag is een veelzijdig bedrijf, we zijn er voor alle onderhoud in uw woning. Of u nu een geiser voor de keuken, een moederhaard voor de woonkamer of een totaaloplossing zoekt, we kunnen u geheel vrijblijvend van alle informatie voorzien! Neem contact met ons op voor een offerte en ons deskundig advies.

Vraag offerte aan

De kwaliteiten van Baggerman Den Haag

Scherp tarief

Bij ons bent u verzekerd van een eerlijk en scherp tarief.

Direct geholpen

Geen lange wachttijden; wij helpen u direct.

Hoge kwaliteit

Reeds sinds 1792 staat hoge kwaliteit bij ons voorop.

Tevreden klanten

Trots en dankbaar bedient Baggerman Den Haag veel tevreden klanten.

CV-ketel aan vervanging toe? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contact